Loader

Качества и технически характеристики

Защо да избера Продуктите на Полихим?

Висококачествените продукти на Полихим, прилагани съгласно инструкциите за правилната подготовка, грундиране, скорости на разпръскване, нанасяне и време на повторно нанасяне и т.н. Ви гарантират висококачественно покритие в избрания от вас цвят или нюанс.  

Водоразтворимите екологични бои за вашия дом, на Полихим са с изключително добри технически характеристики и лесни за използване както от професионалисти, така и от начинаещи.

Екологичните бои, лакове и латекси на Полихим са с изключително разнообразни приложения: за боядисване на вътрешни и външни стени, тавани, подове, врати, парапети, прозорци, дървени и метални повърхности, маси, столове, беседки, пейки и други.

Водоразтворимите бои на Полихим не съдържат летливи органични вещества и не отделят вредни за здравето и околната среда компоненти.

Качества и технически характеристики на нашите продукти:

„Унигрунд“  на Полихим е интериорен и екстериорен грунд,  дълбоко проникващ в стените и намаляващ разхода на боя.

„Грация Полумат“ е висококачествена еластична и издържлива на мокро триене и миене полуматова интериорна силиконова боя. Боята не пожълтява, не задържа прах и мръсотии, с висока покривност, без мирис.

Отблъсква водата и не пропуска влагата, което улеснява почистването й.

„Партнер Професионал“ е матова, водоразредима, интериорна боя за последен слой при вътрешно боядисванеза първоначално боядисване и освежаване на вътрешни стени и тавани.Прилага се върху мазилки, бетонни и етернитни повърхности.

Лесна за нанасяне интериорна боя без мирис.

„Латекс Белисима“ е водоразредима, латексна боя за последен слой при вътрешно боядисване. Първоначално боядисване и освежаване на вътрешни стени и тавани.

Прилага се върху мазилки, бетонни и етернитни повърхности.

Лесна за нанасяне интериорна боя без мирис.

 „Поли лак за паркетсъдържа полиуретанови добавки, еднокомпонентен, еластичен и много устойчив срещу надраскване и износване. Водо-отблъскващите му свойства, предпазват дървените повърхности от въздействието на алкали и почистващи препарати.

Лак на водна основа „Белла Водена“– висококачествен водоразредим гланцов лак за ново боядисване и освежаване на дървени повърхности (дървена дограма, градинска мебел, парапети, дървени къщи, огради). Подходящ за експлоатация в открити и закрити помещения.

Съдържанието на суровината Хидрон в екстериорната боя „Галант“, осигурява възможност на дъждовната вода , да оттича без да се задържа върху повърхностите като по този начин стените се почистват от мръсотии. Боята е издържлива към UV лъчите на слънцето, коетозапазва свежестта на цвета години наред. Високата алкална устойчивост на продукта го прави издържлив на конденз, влага и солена вода.

„Фасадната боя“ на Полихим е воднодисперсионна на база акрилатна дисперсия, титан, минерални пълнители, вода и добавки.Продукта се употребява като устойчиво декоративно покритие  при екстериорно боядисване.

„Поли яхтен лак“ предпазва дървените части на яхтите от разрушителното въздействие на морската вода, ултравиолетовите лъчи, дъжда, надрасквания и удари. Лакът е гланцов и устойчив. Не се напуква и лющи. Дава идеални резултати както при приложение върху външни повърхности, така и при вътрешна употреба.

 „Сребърен Феролит“ антикорозионен емайллак на алкидна основа, с добавка на алуминиева паста, за защита на метални повърхности, подложени на атмосферни въздействия, за ново и финално боядисване.