Loader

Принципи за правомерно обработване на лични данни според Закона за Защита на Личните Данни /ЗЗЛД/

 

Администраторите на лични данни в екипа на Полихим Груп ООД, стриктно спазват

основните принципи посочени в ЗЗЛД. Съгласно чл. 2, ал. 2 от ЗЗЛД личните данни се обработват в съответствие с изискванията за правомерното обработване на лични данни на физическите лица /ФЛ/.

Кои сме ние

Нашият адрес на уебсайта е: https://polihimbg.com.

Какви лични данни събираме и защо ги събираме

Видът на информацията и на личните данни, които събираме за Вас, когато посещавате нашите сайтове или взаимодействате с нас, може да включва следното:

  • Предоставените от Вас лични данни — например Вашето име, пощенски адрес и други данни за контакт като телефонния номер и имейл адреса Ви, Вашите заявки, всякакви оплаквания, които може да имате, както и всички други данни, които получаваме, ако комуникираме с Вас по имейл, онлайн или чрез социални медии, и всяка друга информация, която предоставяте — например когато се регистрирате в нашите сайтове, участвате в нашите оферти и промоции, предоставяте клиентски отзиви, участвате в проучвания или купувате нашите продукти или услуги;
  • Информация за плащане — включително данни за извършване на покупки като данни за платежната Ви сметка, номера на кредитни и дебитни карти, дата на изтичане, адрес за доставка и фактуриране;
  • Информация за влизане в профила — включително всяка информация, която е необходима за създаване на потребителски профил като например потребителско име, парола и въпрос и отговор за сигурност;
  • Автоматично събрана информация — включително информация за компютъра, IP адреса и браузъра Ви, която можем да събираме, например когато използваме собствени бисквитки в сайтовете си или бисквитки, притежавани от трети страни, уеб маяци и подобни технологии, които събират информация за използването от Ваша страна на сайтовете ни, или за взаимодействията Ви с нас по имейл.
  • Информация, относно страниците на нашия сайт, които сте посетили

 

 

Коментари

Когато посетителите оставят коментари на сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и низа на потребителския браузър, за да ни помогнат да открием спам.

След като одобрите коментара си, снимката на потребителския ви профил е видима за обществеността в контекста на коментара ви.

 

 

Файлове

Ако качите изображения в уеб сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на уеб сайта могат да изтеглят и извличат данни за местоположението от изображения в уеб сайта.

 

Формуляри за връзка

Ние съхраняваме вашите заявки за контакт за определен период от време за целите на обслужването на клиентите, но не използваме предоставената от вас информация за маркетингови цели.

 

Бисквитки

Сайтът ни използва „бисквитките“, които WordPress инсталира по подразбиране.

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да се включите в запазването на вашето име, имейл адрес и уеб сайт в „бисквитки“. Те са за ваше удобство, така че не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставите друг коментар. Тези „бисквитки“ ще продължат една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна „бисквитка“, за да определим дали браузърът ви приема „бисквитки“. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и се изхвърля, когато затворите браузъра си.

Когато влезете, ще създадем и няколко „бисквитки“, за да запазите информацията за вход и опциите за показване на екрана. Входните „бисквитки“ са с продължителност два дни, а „бисквитките“ на екрана са с продължителност една година. Ако изберете „Запомни ме“, вашето потребителско име ще остане в продължение на две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат премахнати.

Ако редактирате или публикувате статия, в браузъра ви ще бъде запазена допълнителна „бисквитка“. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и просто показва идентификационния номер на статията, която току-що сте редактирали. Изтича след 1 ден.

 

 

 

Вградено съдържание от други уебсайтове

Статиите в този сайт могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии и др.). Вграденото съдържание от други уебсайтове се държи по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уебсайт.

Тези уебсайтове могат да събират данни за вас, да използват „бисквитки“, да интегрират допълнително проследяване от трети страни и да наблюдават взаимодействието ви с вграденото съдържание, включително проследяване на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате профил и сте влезли в него.