Loader
Какво трябва да направя, ако в очите ми попадне боя или грунд за дърво?.
Аз съм изключително чувствителна към всички миризми и страдам от алергични реакции. Какви продукти мога да използвам, когато ремонтирам дома си?.
Колко време продължава отделянето на различни съединения след нанасянето на бои и лакове? Колко време трябва да се чака, преди да се спи в прясно боядисана стая?
Аз съм бременна в третия месец. Мога ли да помогна за освежаването на дома си?.
Какви бои и лакове са подходящи за стени, тавани и огради в животновъден обект или ферма?

Конете и кравите например облизват и дъвчат разделящите стени и дървени елементи, така че продуктите също трябва да бъдат безопасни за животни.
Ако стените и таваните са направени от бетон или друг подобен материал, може да ги боядисате с бои или латекси на водна основа на Полихим, като матовата водоразредимата интерорна боя „Партнер Професионал“ или водоразредимата интериорна латексна боя „Латекс Белисима“.

Лакът на водна основа „Белла Водена“ на Полихим е подходящ за дървените повърхности в оборите на фермата.
Дървените огради на фермата също могат да бъдат боядисани с лака „Белла Водена“. Ако животните ближат или гризат повърхностти, не трябва да се използват никакви органични грундове за дърво.
За различните метални повърхности в кравеферми, конюшни, хамбари и други подобни съоръжения препоръчваме антикорозионния емайллак на алкидна основа, с добавка на алуминиева паста, за защита на метални повърхности- „Сребърен Феролит“.

ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС

Ad